Huwelijken

Arsenaal Restaurants is een bijzondere locatie voor uw huwelijk. Het is een perfecte locatie gelegen in de Naarden-Vesting. Binnen onze locatie hebben wij diverse zalen waar wij uw huwelijk kunnen organiseren. Onze locatie blinkt uit door de prachtige ambiance die wij uw kunnen bieden. Een bijzonder huwelijk op een bijzondere locatie!
Wij hebben de unieke mogelijkheden om de dag van uw leven echt uitzonderlijk en onvergetelijk te maken! Door onze jarenlange ervaring en unieke locatie kunnen wij uw huwelijk bijzonder maken, het wordt de mooiste dag van uw leven! Wij verzorgen alles compleet voor uw.

Ruimte voor mogelijkheden

Bij ons kunt u letterlijk in het huwelijksbootje stappen, u kunt namelijk aankomen of vertrekken via het water. Eenmaal aangekomen op locatie zullen uw gasten hartelijk verwelkomd worden in de brasserie, het restaurant of in de zaal. Tijdens een rondleiding laten we u graag de mogelijkheden van het historische pand zien.

Verzorgt tot in de puntjes

De medewerkers van Arsenaal Events zijn u graag van dienst om van uw trouwdag de mooiste dag van uw leven te maken. Daarom gaat ons professionele team graag voor u aan de slag om al uw wensen en verwachtingen waar te maken. Op jullie meest romantische dag moet alles perfect zijn; locatie, omgeving, organisatie en alle andere details!

Uw huwelijk verzorgt door Arsenaal Restaurants?

Neem dan met ons contact op.