Condoleance

Mooi en waardig afscheid

Als u of een dierbare overlijdt, is een mooi en waardig afscheid natuurlijk van groot belang. Arsenaal Restaurants verzorgt zowel de afscheidsbijeenkomst als de condoleance. De condoleance is vaak het moment voor de belangstellenden om de directe nabestaanden te condoleren met het verlies. Arsenaal Restaurants heeft een unieke locatie gelegen in bosrijke omgeving aan het water in de Naarden-Vesting. Deze historische locatie is een waardige plek voor zowel de afscheidsbijeenkomst en condoleance.

 

Centraal gelegen

Arsenaal Restaurants in Naarden (Noord-Holland) ligt in het midden van Nederland. Het is maar 25 minuten rijden vanaf Utrecht, Amsterdam, Almere en Amersfoort. Nabestaanden kunnen door de centrale ligging de locatie gemakkelijk uit het hele land bereiken. Het parkeerterrein heeft voldoende gratis parkeerplaatsen. Vanzelfsprekend reserveren wij voor familieleden en directe vrienden enkele plaatsen.

Een persoonlijk gesprek op locatie

Het is belangrijk dat het afscheid voldoet aan de wensen van de overledene. Wij bespreken dit graag met u. Neem contact met ons op om vrijblijvend een afspraak te maken voor een bezoek.

Condoleance verzorgd door Arsenaal Restaurants?

Neem dan met ons contact op.