Skip to content
Arsenaal_DSC9422WEB

RESTAURANT

'A good vibe'

Ons Restaurant is van dinsdag tot en met zaterdag doorlopend geopend voor lunch en diner. Wil je dus iets eerder komen om bijvoorbeeld de files te vermijden? Dat kan. Want ook tussen lunch en diner is het bij ons een zoete inval en staat de keukenbrigade voor je klaar. 

Raoul burgers

BRASSERIE | GRILL&LOUNGE

'Trendy & easy'

Na de lunch, met onze bekende sandwiches, salades en specials kun je nog langer genieten van onze historische locatie.

In de keuken laten we de grill het werk doen. Dat ruik je, dat zie je en dat proef je. De kaart met hamburgers, ribeye, vega green roast en entrecôte is lekker easy. Onze grote beschutte Binnentuin is vanaf april tot oktober een heerlijke hang out waar je tot ’s avonds laat met familie en vrienden kunt toeven. Binnen heerst er een relaxte sfeer met de bar als middelpunt waar ons barpersoneel je graag een G&T, bubble of cocktail inschenkt. Are you ready for your daily grill?

 

IMG_1245

ARSENAAL EVENTS

'Experience'

De drie verschillende locaties en buitens van Arsenaal Restaurants, allemaal onder één dak, zijn bij uitstek geschikt voor het organiseren van privé events, meetings, bedrijfsfeesten en congressen. Door de verschillen in ligging en grootte bieden ze veel mogelijkheden. We zijn flexibel en helpen je om jouw ideeën, doelstellingen en wensen te realiseren.

a8a0c01f-7f02-4d9a-961a-36db08165567

 

'Verrassen, beleven, genieten'

Arsenaal Restaurants is de plek waar je met vrienden, familie of collega's samen komt. Om te eten, te vieren, samen te zijn, te vergaderen... De combinatie Restaurant, Brasserie en Arsenaal Events biedt voor iedere gelegenheid een passende ruimte, allemaal onder één dak! Of je nu lekker met je gezin wilt eten, in een relaxte setting met collega's wilt vergaderen of trouwen met de liefde van je leven...

Onze chef-kok en zijn enthousiaste keukenbrigade zijn de experts in het bereiden van klassiek Franse gerechten met een eigentijdse twist. En die twist daar zit het 'm in. Steeds bedenken ze weer iets anders. Om je de Franse keuken opnieuw te laten beleven, maar ook om je te verrassen! Ze laten zich daarbij inspireren door de seizoenen, eerlijke producten en de natuur in onze eigen omgeving.

Bij Arsenaal Restaurants kom je voor kwaliteit, gastvrijheid, sfeer, de juiste prijsstelling, geen poeha, maar wel om eenvoudigweg te genieten. Want dat vinden we zelf ook belangrijk.

 

Graag tot ziens,

Jan Willem Schuld en Frederike de Goede

 

Arsenaal-home-foto
logo_arsenaal

Afgelopen zondag hier lekker op het terras gezeten. mooie plek binnen de idyllische vesting. lekker eten en dito wijn...

Arjen V.

logo_arsenaal

Ik eet hier regelmatig met mijn vriend of met familie of vrienden. Het eten is hier altijd heerlijk en de prijs-kwaliteitverhouding goed! Dit is een van mijn favoriete restaurants in de buurt.

Ilona D.

logo_arsenaal

Goede smaakcombinaties in de gerechten. Heel fijn, veel goede wijnen per glas. Service goed.

Jorit G.

logo_arsenaal

Heerlijk gegeten. Hier komen we zeker nog een keer terug

Marcelle K.

logo_arsenaal

Al met al een prettige ervaring.
Wij aten gevarieerd, 2 gangen, en van alle 4 de deelnemers niets dan lof.
Een goede gelegenheid, wij komen terug.

Jelle D.

logo_arsenaal

Nog steeds ons favoriete restaurant. We nemen altijd het 4 gangen menu en vinden het elke keer weer fantastisch.
De bediening is ook erg prettig.

Eveline B.

logo_arsenaal

Top. Goede ontvangst, goede uitleg over gerechten en drank, maakte de avond heerlijk compleet. We komen graag terug.

Theo A.

logo_arsenaal

Heerlijk gegeten, prima ontvangst en vriendelijke bediening. Fijne plek en goede sfeer!

Jan D.

Scroll To Top