Events

'Extraordinary'

Arsenaal Events is vanwege de ligging, de historische panden en de omgeving met recht een bijzondere locatie. Het Arsenaal is een voormalige wapenopslag uit 1728. Dat zie je terug in de architectuur, de verschillende historische elementen en bijzondere details. Dit, gecombineerd met het eigentijdse interieur, zorgt voor een sfeer waar iedereen zich thuis voelt. De hoge constructie van het pand geeft een extra dimensie aan het licht, geluid en decor.

Samen met ons team maken we een event of feest tot een onvergetelijke ervaring. Niet alleen voor de gasten, ook voor jou! Met de verschillende ruimten kan dit top team gemakkelijk jouw originele ideeën realiseren. Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Arsenaal Events is met de prettige sfeer en prachtige ligging een unieke locatie in Naarden-vesting. Het historische pand is een voormalig wapenopslag uit het jaar 1728. De authentieke elementen van de historisch rijke ruimte, samen met het trendy interieur, geven deze ruimte een unieke look. De hoge constructie van het pand zorgt voor veel mogelijkheden in licht, geluid en decor.

Ons team van ervaren event planners en horecamedewerkers zullen zorgen voor een onvergetelijke beleving voor uw gasten. Samen zorgen we ervoor dat uw wensen en ideeën werkelijkheid worden. Bij Arsenaal Events is alles mogelijk. We zorgen voor een ruimte en inrichting op maat, en verzorgen alles tot in de puntjes. Welke gelegenheid wilt u samen vieren? We laten u graag de mogelijkheden zien.

  • Huwelijken

    Meer informatie

  • Zaal mogelijkheden

    Bekijk onze zaal mogelijkheden

  • Foto's

    Bekijk onze foto's