Menukaart

Menu van de Chef

3 gangen 39,50 | 4 gangen 49,50 | 5 gangen 59,50

TERRINE VAN EENDENLEVER

Gepocheerde vijg en huisgemaakt krentenbrood
17.50

GEGRILDE GRIET

Saus van Hollandse strandkrabben
17.50

COQUILLE ST. JACQUES

Saus van Opperdoezer ronde en haring kaviaar
22.50

WILD ZWIJN

Rode kool en sauce grand veneur
26.50

CLAFOUTIS VAN KERSEN

Spongecake en pistache
9.50

A La Carte

Voorgerecht

FINE DE CLAIRE OESTER

Prijs per stuk
3.25

ZEEUWSE PLATTE

Prijs per stuk
5.00

FAZANT

Eendenlever, flensjes met zuurkool
17.50

HUIS GEROOKTE SCHOTSE ZALM

Aardappelcrêpes, kwartelspiegelei en Malossol kaviaar
17.50

CANADESE KREEFT 150 GR | 300 GR

Salade en grapefruit limoen mayonaise
20.00 | 40.00

TARTE TATIN

Tomaat, vergeten groenten en lavendel
14.50

Tussengerecht

FRANSE VISSOEP

Rouille, Parmezaan en croutons
17.50 | 25.00

GEBAKKEN EENDENLEVER

Bloedworst, pastinaak en rode ui compote
23.50 | 33.50

KALFSZWEZERIK

Gebakken schorseneren en paddenstoelen
22.50 | 33.50

Hoofdgerecht

VIS VAN DE DAG

Dagelijks wisselend naar het aanbod van de markt
26.50

ZEETONG 450 GR

Beurre noisette en huisgemaakte frites
35.00

PATRIJS CHOUCROUTE

Saus van eekhoorntjesbrood
26.50

RIBEYE GEGRILD

Haricots verts, beurre Café de Paris en huisgemaakte frites
23.50

Dessert

Creme brulee

Madagaskar vanille en gezouten karamel ijs
9.50

Tarte tatin

Karamelsaus en vanille ijs
9.50

Panna cotta

Mango, lychee en yoghurt ijs
9.50

Warm Chocoladetaartje

Sinaasappel en kokosijs
9.50

Kaas

Nationale en internationale kazen
14.50

Cafe complet

Koffie of thee en friandises
6.25