Menukaart

Menu van de Chef

3 gangen = 39.50 | 4 gangen = 49.50 | 5 gangen = 59.50

Gamba`s

Zoetzure groenten, gepofte quinoa, parelgort en tuinkers
17.50

Schol

Mosselen à la Normandie
17.50

Coquille st. jacques

Saus van Opperdoezer ronde en haring kaviaar
22.50

Kalf

Twee bereidingen en jus van rode port
27.50

Hollandse aardbeien

Vanille ijs, gele room en een kletskop
9.50

A La Carte

Voorgerecht

Fine de claire oesters

Prijs per stuk
3.25

Huis gerookte schotse zalm

Aardappelcrêpes, kwartelspiegelei en Malossol kaviaar
17.50

Steak tartaar

Fijne salade, gepocheerd ei en Parmezaan mayonaise
15.00 | 23.50

Millefeuille

Blue stilton, gekaramelliseerde witlof en paddenstoelen
14.50

Canadese kreeft 150gr | 300gr

Salade en grapefruit limoen mayonaise
20.00 | 40.00

Tussengerecht

Franse vissoep

Rouille, Parmezaan en croutons
17.50 | 25.00

Kalfszwezerik

Kruidenrisotto en verse doperwten
22.50 | 33.50

Tonijn gegrild

Yuzu, soja, lotus en sesam
18.50 | 27.50

Hoofdgerecht

Vis van de dag

Dagelijks wisselend naar het aanbod van de markt
26.50

Zeetong 450gr

Beurre noisette en huisgemaakte frites
35.00

Piepkuiken

Paddenstoelen, raapstelen en saus van verveine
23.50

Ribeye gegrild

Haricots verts, beurre Café de Paris en huisgemaakte frites
23.50

Dessert

Creme brulee

Madagaskar vanille
9.50

Tarte tatin

Karamelsaus en vanille ijs
9.50

Panna cotta

Hazelnoot, mokka schuim en frambozensorbet
9.50

Witte chocolade mousse

Witte chocolade sorbet en passievrucht
9.50

Kaas

Nationale en internationale kazen
14.50

Cafe complet

Koffie of thee en friandises
6.25