Menukaart

Menu van de Chef

SURPRISE MENU 3 gangen 39,50

SURPRISE MENU 4 gangen 49,50

SURPRISE MENU 5 gangen 59,50

A La Carte

BITES EN VOORGERECHTEN

FINE DE CLAIRE OESTER

per stuk
3.25

GEGRATINEERDE OESTER SUPPLEMENT

PER STUK
1.25

JAMON DE CEBO IBERICO 24 MAANDEN

50 GRAM
9.50

ASSORTIMENT, 2 Fine de Claire, 2 gegratineerde, 50 gram Ibérico

25.00

BAERI CLASSIC KAVIAAR 15 GRAM

Klassiek garnituur
39.50

VOORGERECHTEN

HUISGEROOKTE ZALM

Aardappelcrêpe, kwartelei en Baeri Classic kaviaar
17.50

MARBRE

Asperge, paling en nieuwe aardappel
19.50

GAMBA EN RIVIERKREEFTJES

Salade, zoetzure groenten en kruidenmayonaise
20.00

KREEFT HALF | HEEL

Salade en citroenmayonaise
24.50 I 49.50

GEMARINEERDE ASPERGES

Gepocheerd hoeve ei en Hollandaise saus
12.50

STEAK TARTAAR

Salade en gepocheerd hoeve ei
15.00 | 23.50

Tussengerecht

BISQUE

Rijk gevulde vissoep
15.00 | 25.00

COQUILLE ST. JACQUES HANDGEDOKEN

Eendenlever, vanille en Hollandaise saus
20.00

KALFSZWEZERIK

Gebakken, asperges en saus van sereh
22.50 | 33.50

Hoofdgerecht

VIS VAN DE DAG

Dagelijks wisselend naar het aanbod van de markt
26.50

TORTELLINI BLUE STILTON

Spinazie, paddenstoelen en schuim van Parmezaan
14.00 I 23.50

ASPERGES À LA FLAMANDE

Beenham, krieltjes, ei en boterjus
23.50

TOURNEDOS

Ierse ossenhaas, zomergroenten en Bordelaisesaus
27.50

RIBEYE GEGRILD

Haricots verts, Bèarnaise saus en huisgemaakte frites
23.50

Dessert

CREPES SUZETTE

Flensjes, vanille roomijs en sinaasappelsaus
13.50

CREMEUX

Nectarine, kersenschuimpjes en honingijs
9.50

TARTE TATIN

Karamelsaus en vanille ijs
9.50

MANGO OP VERSCHILLENDE MANIEREN

Mango, Mango en nog eens mango
9.50

DAME BLANCHE ANNO 2018

De klassieker in een moderne jas
11.50

KAAS

Nationale en internationale kazen
14.50

CAFE COMPLET

Koffie of thee en friandises
6.25