MENUKAART

MENU VAN DE CHEF, 3 GANGEN 39.50| 4 GANGEN 49.50 | 5 GANGEN 59.50

MENU GOURMAND

37.00

HUISGEMAAKTE WILDPATÉ

En croûte en cranberrycompote

WILD ZWIJN HAAS

Klassieke wildjus en pistache

CHEESECAKE

Blanke stoofpeer en kaneelroomijs

A La Carte

BITES EN VOORGERECHTEN

ZEEUWSE PLATTE NO.5

per stuk
5.00

FINE DE CLAIRE NO.3

per stuk
3.50

GEGRATINEERDE OESTER SUPPLEMENT

PER STUK
1.25

JAMÓN IBÉRICO DE CEBO 24 MAANDEN

50 GRAM
9.75

BAERI CLASSIC KAVIAAR 15 GRAM

Klassiek garnituur
42.50

VOORGERECHTEN

HUISGEROOKTE ZALM

Aardappelcrêpe, kwartelei en Baeri Classic kaviaar
17.50

TARTAAR VAN YELLOWFIN TONIJN

Wakamé, sesam en sojaschuim
16.50

PATÉ VAN FAZANT

Dadels en sinaasappel
15.00

RILLETTE VAN KONIJN

Witlof en kippenlever
17.50

VERGETEN GROENTEN

Topinamboer, pastinaak, peterseliewortel en truffelaardappel
12.50

Tussengerecht

KALFSZWEZERIK

Gestoofde savooiekool en saus van steranijs
23.50 | 33.50

GEBAKKEN EENDENLEVER

Tarte tatin van peer en saus van Calvados
23.50

LINGUINE

Eekhoorntjesbrood en Parmezaan
15.50 | 24.50

Hoofdgerecht

VIS VAN DE DAG

Dagelijks wisselend naar het aanbod van de markt
27.50

GEBAKKEN NOORDZEE TONG 400 GRAM

Salade en dikke frieten
33.50

GEBRADEN HERT

Pastinaak, rode kool en saus van zoethout
24.50

OP KARKAS GEBRADEN PATRIJS

Schorseneren, gevulde pruimen en saus van eendenlever
27.50

GESTOOFDE HAZENBOUT

Rode kool en saus van chocolade
23.50

TOURNEDOS 160 GR | LADYSTEAK 100 GR

Ierse ossenhaas, groenten en Bordelaisesaus
27.50 | 21.50

Dessert

CREPES SUZETTE

Flensjes, vanille roomijs en sinaasappelsaus
13.50

TARTE TATIN

Gezouten karamel ijs en slagroom
9.50

CHIPOLATA PUDDING

Mandarijn en vanille ijs
9.50

PASSIEVRUCHT PARFAIT

Mango en pistache
9.50

CHOCOLADE MOUSSE

Kersen en witte chocolade ijs
9.50

KAAS

Nationale en internationale kazen
14.50

CAFE COMPLET

Koffie of thee en friandises
6.25